FAQ

FAQ

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

Wat is spiegelbeeld?
Bij spiegelbeeld wordt de afbeelding of tekst in spiegelbeeld gemaakt.
Dit is van belang als u een sticker aan de binnenkant van glas wilt plakken en deze vanaf de buitenkant leesbaar moet zijn.

(Zie voorbeeld Baby inside sticker)

Wilt u een logo met tekst op de lak van uw auto, motor, e.d. plakken dan moet deze nooit in spiegelbeeld zijn.

(Zie voorbeeld HONDA logo.)


Wilt u een afbeelding zonder tekst (zoals een vlam, of een dier) op de linker- en rechterkant van uw voertuig plakken, dan dient u één sticker normaal, en één sticker in spiegelbeeld te bestellen. De afbeelding zal dan aan beide kanten van het voertuig in de rijrichting staan.

(Zie voorbeeld van de Adelaar en van de vlammen.)

 

Kleurstalen bestellen
Als u twijfelt over de kleur van een sticker dan bieden wij u de mogelijkheid om hier kleurstalen te bestellen.

Wilt u een kleurstaal bestellen uit de categorie Striping op rol dan kunt u hier klikken voor de uni-kleuren en u kunt hier klikken voor de metallic kleuren.

 

Kunnen de stickers onder de blanke lak gespoten worden?
Al onze stickers kunnen door u voorzien worden van een blanke laklaag, dit is uiteraard niet noodzakelijk omdat de stickers weersbestendig zijn.

 

Wat voor achtergrond hebben de stickers?
De stickers hebben geen gekleurde- of transparante achtergrond. Na het plakken blijft alleen de sticker achter, door de open delen ziet/voelt u de ondergrond waarop u geplakt heeft.

 

Zijn de stickers weer te verwijderen?
De stickers zijn altijd weer te verwijderen, afhankelijk van de ondergrond kan dit koud gebeuren of met behulp van een föhn waardoor de lijmlaag zacht wordt en makkelijker los zal raken.

 

Hoe snel wordt mijn bestelling gemaakt en verzonden?
Wij verwerken en verzenden minimaal twee keer per week (dinsdag en vrijdag) alle betaalde bestellingen. Uw bestelling zal hierdoor binnen 3 werkdagen worden verzonden.

 

Kunnen de stickers door Stickers And Stripings gemonteerd worden?
Als u de stickers of striping niet zelf wilt monteren, is het mogelijk dat wij dit voor u doen op onze locatie in Roosendaal (Noord-Brabant). U kunt ons mailen welk product u gemonteerd wilt hebben, en op welk merk en type voertuig dit moet komen (graag met een foto). Wij zullen u hierna een prijsopgave mailen.